Skip to main content

Experts in lighting

Onze webshop is hét adres voor een veelzijdig en verrassend assortiment aan lampen. Wij bieden voor ieder interieur in verschillende prijsklassen lampen aan.

Daarbij hebben we ook ruime voorraad, klantgericht advies, korte leveringsduur en lange garantietermijnen! Wij geven al onze producten twee jaar garantie*.

Hebt u liever een lamp op maat? Ook dat is mogelijk! Wij ontwerpen en produceren de lampen in onze atelier in Haarlem. Wij bieden u graag een kopje koffie aan in onze showroom en bespreken vrijblijvend met u de mogelijkheden.

*: de garantie geldt niet voor glazen, lampenonderdelen en is uitsluitend bedoeld voor de transformatoren.

Showroom

Bent u benieuwd hoe de lamp brandt? In onze showroom in Haarlem kunt u een select deel van onze collectie komen bewonderen. Op afspraak kunt u langskomen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunnen wij u alle informatie geven.

COVID-19 maatregelen

Ook in onze showroom willen we een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor u en voor ons. Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Mocht u langs onze showroom willen komen, dan verzoeken wij u om 1,5 meter afstand te houden, niet meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden te komen en bij drukte even voor de deur te wachten. Tot snel in Haarlem!

Loading...